Lykta design- och produktionsstudio

Vi är en schysst design-
och produktionsstudio

lykta-produktion-fallback.jpg

✌︎

Tjänster

Vi erbjuder tjänster inom fotografi, videoproduktion, webbdesign och grafisk design. Vi skräddarsyr alltid våra lösningar efter kundens behov.


✍︎

LyktaPartner

Med Lykta får ni en designpartner som tar hand om alla era löpande designbehov. Det är som att ha en egen designer, men till ett fast månadspris.

Hitachi Energy

Kunder genom åren

Kunder genom åren

☞ Starta varumärke

Tar ni med virket så kommer vi med tändstickor - med Lykta tänds elden snabbt och till ett rimligt pris!

☞ Växa som företag

När lågan behöver mer syre för att brinna - då hjälper vi er förnya, förbättra och hitta lågan!

Lykta teamet

Det här är vi


Lykta är en design- och produktionsstudio som kombinerar yrkeshantverk, lyhördhet och strategiskt tänkande för att skapa visuella berättelser och digitala upplevelser för företag. Vi jobbar alltid nära våra kunder och levererar skräddarsydda lösningar.

Några ord från våra kunder


Svensk Innebandy

Lisa Eskils

“Lykta har varit otroligt engagerade från dag ett. Allt från att bolla idén i sig till att säkerställa bästa möjliga slutprodukt. Vi är oerhört stolta över vår gemensamma insats och videon som nu ska hjälpa oss sprida vår jämställdhetsutbildning FIFTY/FIFTY.”

Sakofall

Tom Sakofall

”Vi har haft ett fantastiskt samarbete med Lykta – deras engagemang, pålitlighet och stabilitet har verkligen imponerat på oss. Vi ser fram emot att fortsätta jobba tillsammans!”

Vibes

Jenny Kallur

“Magiska resultat i Lyktas egna studio och kreativt jobb med ljus och backdrops. Vi har så mycket bra material att vi inte vet hur vi ska använda alltihop!”

Kompressorteknik

Mathias Lindgren

“När vi utåt vill visa vad vi på Kompressorteknik gör så anlitar vi Lykta. Då är vi säkra på att få ett proffsigt bemötande och ett bra slutresultat!”

FAQ

  • Vi erbjuder filmproduktion, fotografering, webbdesign, grafisk design och mycket mer. Vår specialitet är att skapa skräddarsydda visuella lösningar för varje kund.Description text goes here

  • Vi börjar alltid med att förstå era behov och mål. Därefter tar vi fram ett koncept och plan för produktionen. Vi jobbar nära er genom hela processen för att säkerställa att slutresultatet överträffar förväntningarna.

  • Ja, vi har kunder både lokalt, nationellt och internationellt.

  • Ni kan kontakta oss via vår kontaktsida, skicka ett mejl eller ringa oss direkt. Vi diskuterar era behov och tar fram en offert baserad på ert specifika projekt.

  • Det beror på projektets omfattning. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss så tidigt som möjligt för att säkerställa att vi kan planera och leverera i tid.

  • Priset anpassas efter projektets omfattning och unika behov. Vårt mål är dock alltid att erbjuda konkurrenskraftiga priser som ligger under genomsnittet på marknaden. Om ni föredrar att fördela kostnaden över tid, erbjuder vi även möjlighet till delbetalning.

Häng med oss i sociala medier


Lykta Produktion Instagram